Cisco optikai node-okba szánt, DOCSIS 3.1 kompatibilis modulkészletünk sikerére alapozva, a Comtech Kft. az ilyen irányú fejlesztési munka folytatása mellett döntött. Három új terméket kínálunk ebben a témakörben. Az első a CSC-EQ visszirányú tiltmodul a 93xxx sorozatú elektronikus erősítőkhöz. Az eszköz ugyanúgy működik, mint a széria megszokott visszirányú tiltmoduljai, azonban 204 MHz-es sávszélességet biztosít, kihasználva az aktív visszirányú fokozatok nyújtotta teljes frekvenciatartományt.
Ugyanennek az erősítőcsaládnak az üzemeltetőit célozza a CSC-TERM kézi terminál. Az egység az elektronikus beállítású hálózatelemek vezérlését teszi lehetővé, az eredetihez képest jobban áttekinthető kezelőfelületet biztosít, továbbá USB porttal rendelkezik - lehetővé téve a felhasználó általi egyszerű szoftverfrissítést.
Harmadik új termékünk a CSC-HRF-SP4 négybemenetű visszirányú összegző, amely mechanikai szempontból tökéletesen illeszkedik a kifutott 9900 RF jelrendező-családhoz, azonban már DOCSIS 3.1 elektronikát tartalmaz.
Az eszközökről az alábbi linkeken érhető el részletes információ:

 

CSC-EQ-204és más passzívok Cisco termékekhez

CSC-TERM kézi terminál

CSC-HRF-SP4 fejállomási jelrendezőmodul

 

Vissza a hírekhez...