Küldetésünk: a megújulás

A COMTECH életének eddigi - talán legfontosabb - mérföldkövéhez ért: a vállalat élén idén márciustól új tulajdonosi kör gondoskodik a cég további sikereiről és partnerei elégedettségéről. Az a több évtizedes egyedülálló tapasztalat, tudás, szakértelem, amely a COMTECH számára hazánkban piacvezetői pozíciót eredményezett, most új megjelenéssel, szemlélettel és lendületettel párosul. Mi sem lehetne jobb alkalom a megújult vállalat nemzetközi közönség előtti bemutatkozására, mint a szektor legfontosabb európai fóruma, az idei ANGA COM kiállítás. A COMTECH prezentációkkal, nyereményjátékkal, bor- és pálinkakóstolóval várja ügyfeleit a kölni kiállításon június 4-6-án. A megújulás jegyében hamarosan vadonatúj weboldallal is jelentkezünk. Addig is, termékeinket, szolgáltatásainkat illetően, keressen bennünket bizalommal a lenti elérhetőségek bármelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Cégünk: tapasztalat, hagyomány és tudás

A COMTECH Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban álló, közepes méretű vállalkozás optikai és szélessávú telekommunikációs eszközök fejlesztésére és gyártására. Kínálatunk lefedi a KTV hálózatok átviteltechnikai és távfelügyeleti rétegeit valamennyi szükséges kiegészítővel együtt. A széles termékválaszték, a középvállalati méret és a magasan képzett, több, mint 25 év szakmai tapasztalattal rendelkező fejlesztői csapat lehetővé teszi még a legkülönlegesebb megrendelői igények kiszolgálását is. Rugalmasságunkhoz hozzájárul, hogy az igazgatási, fejlesztési, értékesítési, beszerzési és gyártási részlegünk ugyanott, győri telephelyünkön működik.

Szenvedélyünk: a minőség

A COMTECH termékek minőségét ISO 9001 tanúsítvány garantálja, míg műszaki kompetenciánkat SCTE tagságunk biztosítja. Ezen felül világszerte többszáz szolgáltató megbízható partnereként nem csupán legyártjuk a kívánt termékeket, hanem rendszer- és eszközszintű támogatást is nyújtunk, akár a terepen is.

Garanciánk: több száz elégedett ügyfél

Európa-szerte mintegy háromszáz elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy szolgáltatásaink minden problémára megoldást nyújtanak

Termékeink

HFC hálózati megoldások

A standard Comtech termékek a HFC hálózat valamennyi szegmensét kiszolgálják, moduláris felépítésüknek köszönhetően lehetővé teszik a sávszélesség lépcsőzetes növelését és monitoring rendszerünk használatával távolról felügyelhetőek.

Speciális termékek

A speciális Comtech termékek a szokványostól eltérő hálózatok átviteltechnikai kihívásaira adnak választ, míg a speciális Comtech modulokat azért fejlesztettük ki, hogy többlet-szolgáltatásokkal egészíthesse ki meglévő eszközeit.

Értékmegőrző szolgáltatások

A Comtech Kft. vállalja HFC hálózatok aktív elemeinek sávszélesség-növelését és felújítását, lehetővé téve, hogy minimalizálja rendszere beruházási és üzemeltetési költségeit.